sandacos restaurant

2017

 
 

sandacos és un restaurant diferent. Un restaurant 100% autèntic

 

A un parell de minuts del centre de Ripollet i a tocar de Cerdanyola, el restaurant sandacos us ofereix la màxima qualitat amb un servei acurat i a uns preus que us faran gaudir de cada menjar i us permetran oblidar-vos de la crisi...

 

Som especialistes en fer pizzes, pasta italiana i amanides. A sandacos el més important és el sabor i la qualitat: que el client mengi de gust, es relaxi al restaurant i gaudeixi d'un dinar o d'un sopar agradable. Per aquest motiu sandacos hem posat tota la cura del món  en crear un entorn saludable, modern, net i lluminós. A Sandacos et sentiràs com a casa.


Tampoc us podeu perdre l’oportunitat de gaudir de la magnifica terrassa, de Sandacos, única a tot Ripollet. Aquesta terrassa, ajardinada, està a disposició dels nostres clients, ja sigui perquè els vostres fills puguin jugar mentre mengeu o, senzillament, per fer un cafè i gaudir d’una estona de pau enmig de la vila en un lloc distret i relaxant.


A Sandacos, a més, les sales del restaurant són espais sense fum, per garantir la màxima qualitat en les pizzes i en el menjar que us presentem a taula. Aquí  tot està pensat per oferir-vos una experiència única per als sentits perquè la nostra il·lusió és que torneu i per aquest motiu, el nostre personal està a la vostra disposició des del moment en què us interesseu per nosaltres.


A més, perquè a Sandacos tenim clar que el més important sou vosaltres, els nostres clients, hem decidit que, malgrat que hagin pujat l’IVA, no haureu de pagar més per gaudir de la nostra cuina, perquè no us repercutirem la pujada en els nostres preus.

Què us sembla, veniu? Gaudiu del tast!

 

Benvinguts al nostre restaurant

sandacos restaurant és a les vostres mans... descobriu-nos en aquestes pàgines i gaudiu de tot el que us oferim... veniu?