Més de 35 anys d'experiència ens avalen. A Ripollet, parlar de tennis és parlar de sandacos.

Sandacos us ofereix un concepte diferent. No som un club, no estem tancats a ningú, a sandacos podeu venir a jugar quan vulgueu. Només heu de reservar dia i hora i pagueu pel que jugueu. Així de senzill, no us heu de preocupar de quotes d'alta, ni de mensualitats. Veniu, jugueu, i gaudiu del tennis més autèntic: el tennis de terra batuda.


I si el que voleu és participar en campionats, sandacos organitza cada any tres campionats diferents, algun ja ha superat fins i tot la barrera de les 30 edicions. Si ho voleu descobrir, només heu d'accedir a l'apartat zona ranking d'aquesta mateixa web i veureu les característiques dels nostres campionats. Si hi participeu, només us haureu de preocupar d'agafar roba i raqueta, perquè del demès ens fem càrrec nosaltres: us deixem les pilotes, organitzem l'horari dels partits i davant de qualsevol eventualitat us busquem alternatives viables. Tot això, inclòs en la quota mensual dels nostres campionats. No us els perdeu!!


I per als més menuts l'escola de tennis sandacos torna a obrir un any més les seves portes perquè els vostres fills aprenguin tennis des de la base. Més de 20 anys ensenyant tennis ens avalen. Per les nostres instal·lacions han passat alguns dels nens i nenes que millor han jugat a tennis de Ripollet i altres poblacions del nostre voltant. La nostra il·lusió és que els nens gaudeixin de l'esport, aprenguin i s'ho pasin bé.


A sandacos fem tennis de base.

 

Benvinguts a sandacos tennis