sandacos: contacte

2013

 
 

A més d'oferir-vos la millor qualitat en el menjar que us posem a taula, i de preocupar-nos perquè el servei sigui el millor possible, volem que els nostres clients puguin accedir a tota la informació que considerin necessària. Per aquest motiu, a través de les vies que us proposem a continuació podreu fer-nos arribar totes les consultes, dubtes i propostes que tingueu.

 

El nostre encarregat prendrà nota de les mateixes i us atendrà per resoldre les vostres qüestions. No us oblideu d'indicar un nom de contacte i un número de telèfon.

 

Per reserves, o per més informació truqueu al 93 691 5757 -de dilluns a dissabte, o envieu un mail a restaurant@sandacos.com

 

La nostra obsessió és millorar: volem oferir-vos un servei i un menjar de la màxima qualitat. I per aconseguir-ho, necessitem la vostra col·laboració. Perquè a sandacos, el més important sou vosaltres, els nostres clients, si creieu que hem de millorar en algun aspecte en concret, o voleu fer-nos arribar una suggeriment sobre algun dels nostres plats, o sobre el local i , especialment, si no vàreu acabar contents el dia que ens vàreu visitar, us demanem que ens ho comuniqueu: Mail de suggeriments: restaurant@sandacos.com (indicant-ho en el camp "assumpte")

 

Hem pensat en fer-vos la vida una mica més senzilla

sandacos